Byggefirmarer i Ballerup

Annonse:
I byen Ballerup, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 8 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Ballerup, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Hovedstaden, helst i nærheden af Ballerup.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Ballerup, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Ballerup.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Ballerup nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Ballerup

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Ballerup, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

OS Byg
Jonstrupvej 223
2750 Ballerup


Tjm Byg ApS
Mosevej 11
2750 Ballerup


Lun Byg ApS
Skyttestræde 43
2750 Ballerup


Bal Byg A/S
Tempovej 37 B
2750 Ballerup


Rebecca Byg ApS
Råmosevej 32
2750 Ballerup


Mgg-Byg
Jonstrupvej 215
2750 Ballerup


Holse Byggeteknik ApS
Skovvej 139 B
2750 Ballerup


Gf Bygge Entreprise ApS
Præstevænget 45
2750 Ballerup

Annonse:

Rutevejledning til Ballerup

Ballerup er en bydel i Storkøbenhavn med 39.004 indbyggere, beliggende i Nordsjælland. Bydelen ligger 16 kilometer nordvest for København Centrum, øst for Smørumnedre og vest for Herlev.

Areal:
Befolkning: 39004, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Ballerup

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Ballerup varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Ballerup og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Ballerup.

Her finder du mere information om byen Ballerup.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Ballerup der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Hovedstaden.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.