Byggefirmarer i Herlev

Annonse:
I byen Herlev, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 21 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Herlev, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Hovedstaden, helst i nærheden af Herlev.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Herlev, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Herlev.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Herlev nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Herlev

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Herlev, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Byggeringen.dk ApS
Våbenstedvej 17
2730 Herlev


Allerød Montage ApS
Ellekær 7
2730 Herlev


Thoma-Byg A/S
Smedeholm 13 C, st.
2730 Herlev


J. Christiansen Byg ApS
Marielundvej 34 A
2730 Herlev


Na Byg ApS
Tubberupvænge 59 B
2730 Herlev


Bygmann Gruppen
Ellekær 7
2730 Herlev


Kjær Knudsen A/S
Ellekær 14
2730 Herlev


Cs Byg ApS
Hededammen 15
2730 Herlev


HMJ Byg
Gavlbakken 13
2730 Herlev


V. Lauridsen Totalbyg ApS
Tværdiget 12
2730 Herlev


JN Montage
Sortemosevej 122
2730 Herlev


RD VVS & EL ApS
Hørkær 7
2730 Herlev


Brolægger René Böeck
Sønderhavevej 4
2730 Herlev


All Remove Danmark A/S
Marielundvej 46 B, 1. sal
2730 Herlev


Ncc Montage Sp.Z O O
Herlev Ringvej 75
2730 Herlev


Nordic Stilladser A/S
Knapholm 5
2730 Herlev


Byggekompagniet Cph ApS
Hørkær 2
2730 Herlev


Jydsk Bygningsrenovering IVS
Ellekær 7
2730 Herlev


Brønshøj Byg & Montage IVS
Ellekær 7
2730 Herlev


B. Nygaard Sørensen A/S
Stationsalleen 42
2730 Herlev


E. Trasborg A/S
Vesterlundvej 11
2730 Herlev

Annonse:

Rutevejledning til Herlev

Herlev er en bydel i Storkøbenhavn med 28.376 indbyggere, beliggende ca. 11 kilometer nordvest for København Centrum mellem Rødovre mod syd, Ballerup mod vest og Gladsaxe mod nord.

Areal:
Befolkning: 28376, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Herlev

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Herlev varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Herlev og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Herlev.

Her finder du mere information om byen Herlev.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Herlev der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Hovedstaden.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.