Byggefirmarer i Melby

Annonse:
I byen Melby, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 16 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Melby, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Hovedstaden, helst i nærheden af Melby.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Melby, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Melby.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Melby nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Melby

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Melby, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Bøge Bjerg Byg ApS
Evetoftevej 110
3370 Melby


Thobyg ApS
Stolpekærvej 16
3370 Melby


Vandkilden Aps v/Allan Eriksen
Møllebakken 4 B
3370 Melby


Dpm-Byg
Kroghøjvej 12
3370 Melby


Jimmy Jørgen Andersen
Præstelodsvej 19
3370 Melby


Beeken Byggeservice
Bygtoften 4
3370 Melby


KS Byg
Kildegårdsvej 6 A
3370 Melby


Mgs Entreprise
Siriusvej 13
3370 Melby


SK Bo ApS
Melbyvej 78
3370 Melby


Sk Boligbyg ApS
Melbyvej 78
3370 Melby


Riviera Gruppen
Bokildevej 16
3370 Melby


Kim H Hansen
Stolpekærvej 10
3370 Melby


Jørgen Friis Madsen
Bodil Ipsensvej 4
3370 Melby


Ssdk.dk
Møllekrogen 19
3370 Melby


J V H Entreprise
Møllekrogen 2
3370 Melby


Ivan Gergana Yildiz
Melbyvej 90 B
3370 Melby

Annonse:

Rutevejledning til Melby

Melby ligger i Nordsjælland og er en lille by med 814 indbyggere. Den ligger i Halsnæs Kommune og tilhører Region Hovedstaden.

Areal:
Befolkning: 814, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Melby

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Melby varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Melby og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Melby.

Her finder du mere information om byen Melby.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Melby der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Hovedstaden.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.