Byggefirmarer i Skanderborg

Annonse:
I byen Skanderborg, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 7 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Skanderborg, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Midtjylland, helst i nærheden af Skanderborg.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Skanderborg, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Skanderborg.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Skanderborg nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Skanderborg

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Skanderborg, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Murer- og Entreprenørfirma Ole Sommer A/S
Industritoften 2
8660 Skanderborg


Silkehøj Byggeentreprise
Silkehøj 17
8660 Skanderborg


Gram Brolægger Og Entreprenør
Gimlevej 42
8660 Skanderborg


Midt-Jord A/S
Drosselvej 6
8660 Skanderborg


LJ Montage A/S
Søndergårdsvej 5
8660 Skanderborg


Fl Concrete ApS
Industrivej 47
8660 Skanderborg


Bjergegaard & Ottesen ApS
Industrivej 47
8660 Skanderborg

Annonse:

Rutevejledning til Skanderborg

Skanderborg er en købstad og stationsby i Østjylland. Den ligger i Skanderup Sogn, 25 km sydvest for Aarhus centrum. Byen har 18.659 indbyggere og er et mindre jernbaneknudepunkt mellem den nord-sydgående østkyst-strækning mod Aarhus og Horsens og den øst-vestgående jernbane mod Silkeborg.

Areal:
Befolkning: 18659, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Skanderborg

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Skanderborg varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Skanderborg og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Skanderborg.

Her finder du mere information om byen Skanderborg.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Skanderborg der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Midtjylland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.