Byggefirmarer i Tim

Annonse:
I byen Tim, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 6 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Tim, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Midtjylland, helst i nærheden af Tim.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Tim, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Tim.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Tim nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Tim

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Tim, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Tim Byg
Svensgaardvej 13
6980 Tim


Gamborg Pedersen Byg ApS
Østerbyvej 16
6980 Tim


K.A. Byg
Torstedvej 30
6980 Tim


Stadil Alt Mulig Mand
Skelmosevej 71
6980 Tim


Fs Anlæg & Kloak
Hovedgaden 15
6980 Tim


Bjarne Korsdal Nielsen ApS
Opstrupvej 4
6980 Tim

Annonse:

Rutevejledning til Tim

Tim er en lille by i Vestjylland med 876 indbyggere, beliggende i Tim Sogn 9 kilometer syd for Ulfborg og ca. 14 kilometer nord for Ringkøbing. Byen ligger i Ringkøbing-Skjern Kommune og hører til Region Midtjylland.

Areal:
Befolkning: 876, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Tim

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Tim varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Tim og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Tim.

Her finder du mere information om byen Tim.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Tim der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Midtjylland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.