Byggefirmaer ­ Bjarne Korsdal Nielsen ApS i Tim

Annonse:
Bjarne Korsdal Nielsen ApS er en byggevirksomhed i Tim, som kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter. Eftersom priserne og tilgængeligheden af byggefirmaer ofte varierer mellem forskellige byggefirmaer i Tim, anbefaler vi, at du også kontakter andre virksomheder i Midtjylland for at få de bedste tilbud, når du ønsker at leje et byggefirma.
Annonse:

Inden du tager kontakt til et byggefirma, såsom Bjarne Korsdal Nielsen ApS for at tale om det aktuelle byggeprojekt er vigtigt først at overveje, hvilke type eller typer af arbejde, der skal udføres. Beslut dig på forhånd også for et budget, som du kan benytte på omkostningerne. Ved at tage kontakt med Bjarne Korsdal Nielsen ApS i Tim, kan du få et godt billede af deres udvalg af tjenester for byggeprojekter samt deres prissætning. Da der i Tim er flere firmaer, der tilbyder byggeservices (f.eks. husbygning, terrassebygning eller garagebygning), anbefaler vi, at du også tager kontakt til andre byggefirmaer end Bjarne Korsdal Nielsen ApS. Hvis du ikke kan findes et erfarne byggefirma i Tim anbefaler vi, at du leder videre blandt alle de andre byggefirmaer i Midtjylland.

Kontaktoplysninger på byggefirmaet Bjarne Korsdal Nielsen ApS i Tim

Nedenfor finder du adressen og telefonnummeret på byggefirmaet Bjarne Korsdal Nielsen ApS i Tim.

Bjarne Korsdal Nielsen ApS
Opstrupvej 4
6980 Tim
28 34 02 17

Annonse:

Rutevejledning og kort til Bjarne Korsdal Nielsen ApS i Tim

For at finde vejen til Bjarne Korsdal Nielsen ApS i Tim, kan du følge anvisningerne på kortet nedenforKommenterat om Bjarne Korsdal Nielsen ApS i Tim


Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.