Byggefirmarer i Blokhus

Annonse:
I byen Blokhus, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 4 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Blokhus, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Nordjylland, helst i nærheden af Blokhus.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Blokhus, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Blokhus.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Blokhus nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Blokhus

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Blokhus, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

J.Porsmose
Stenmarksvej 57
9492 Blokhus


Kaae Priójekt
Klitheden Syd 14
9492 Blokhus


Asbjørn Byg Og Belægning
Guldbærvej 3
9492 Blokhus


Daydream Consult
Tyttebærvej 6
9492 Blokhus

Annonse:

Rutevejledning til Blokhus

Blokhus er en lille turist- og badeby i Vendsyssel med 466 indbyggere (2016)[1], beliggende i Hune Sogn ved Skagerrak. Byen ligger i Jammerbugt Kommune og hører til Region Nordjylland. Blokhus er en populær ferieby, som hvert år bringer omkring 1 million gæster til området.

Areal:
Befolkning: 466, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Blokhus

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Blokhus varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Blokhus og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Blokhus.

Her finder du mere information om byen Blokhus.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Blokhus der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Nordjylland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.