Byggefirmaer ­ TK Byg & Gulv ApS i Strandby

Annonse:
TK Byg & Gulv ApS er en byggevirksomhed i Strandby, som kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter. Eftersom priserne og tilgængeligheden af byggefirmaer ofte varierer mellem forskellige byggefirmaer i Strandby, anbefaler vi, at du også kontakter andre virksomheder i Nordjylland for at få de bedste tilbud, når du ønsker at leje et byggefirma.
Annonse:

Inden du tager kontakt til et byggefirma, såsom TK Byg & Gulv ApS for at tale om det aktuelle byggeprojekt er vigtigt først at overveje, hvilke type eller typer af arbejde, der skal udføres. Beslut dig på forhånd også for et budget, som du kan benytte på omkostningerne. Ved at tage kontakt med TK Byg & Gulv ApS i Strandby, kan du få et godt billede af deres udvalg af tjenester for byggeprojekter samt deres prissætning. Da der i Strandby er flere firmaer, der tilbyder byggeservices (f.eks. husbygning, terrassebygning eller garagebygning), anbefaler vi, at du også tager kontakt til andre byggefirmaer end TK Byg & Gulv ApS. Hvis du ikke kan findes et erfarne byggefirma i Strandby anbefaler vi, at du leder videre blandt alle de andre byggefirmaer i Nordjylland.

Kontaktoplysninger på byggefirmaet TK Byg & Gulv ApS i Strandby

Nedenfor finder du adressen og telefonnummeret på byggefirmaet TK Byg & Gulv ApS i Strandby.

TK Byg & Gulv ApS
Jernbanevej 19
9970 Strandby
30 31 00 25

Annonse:

Rutevejledning og kort til TK Byg & Gulv ApS i Strandby

For at finde vejen til TK Byg & Gulv ApS i Strandby, kan du følge anvisningerne på kortet nedenforKommenterat om TK Byg & Gulv ApS i Strandby


Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.