Byggefirmaer ­ LH-Byg i Haslev

Annonse:
LH-Byg er en byggevirksomhed i Haslev, som kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter. Eftersom priserne og tilgængeligheden af byggefirmaer ofte varierer mellem forskellige byggefirmaer i Haslev, anbefaler vi, at du også kontakter andre virksomheder i Sjælland for at få de bedste tilbud, når du ønsker at leje et byggefirma.
Annonse:

Inden du tager kontakt til et byggefirma, såsom LH-Byg for at tale om det aktuelle byggeprojekt er vigtigt først at overveje, hvilke type eller typer af arbejde, der skal udføres. Beslut dig på forhånd også for et budget, som du kan benytte på omkostningerne. Ved at tage kontakt med LH-Byg i Haslev, kan du få et godt billede af deres udvalg af tjenester for byggeprojekter samt deres prissætning. Da der i Haslev er flere firmaer, der tilbyder byggeservices (f.eks. husbygning, terrassebygning eller garagebygning), anbefaler vi, at du også tager kontakt til andre byggefirmaer end LH-Byg. Hvis du ikke kan findes et erfarne byggefirma i Haslev anbefaler vi, at du leder videre blandt alle de andre byggefirmaer i Sjælland.

Kontaktoplysninger på byggefirmaet LH-Byg i Haslev

Nedenfor finder du adressen og telefonnummeret på byggefirmaet LH-Byg i Haslev.

LH-Byg
Bøgeparken 26
4690 Haslev
26 22 63 22

Annonse:

Rutevejledning og kort til LH-Byg i Haslev

For at finde vejen til LH-Byg i Haslev, kan du følge anvisningerne på kortet nedenforKommenterat om LH-Byg i Haslev


Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.