Byggefirmarer i Humble

Annonse:
I byen Humble, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 3 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Humble, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Sjælland, helst i nærheden af Humble.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Humble, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Humble.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Humble nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Humble

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Humble, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Olsen All-Round Service
Ristingevej 46
5932 Humble


Serma
Poppelvej 8
5932 Humble


Ingeniørvirksomheden Kåredination ApS
Helsnedvej 11 A
5932 Humble

Annonse:

Rutevejledning til Humble

Humble (udtales Humle) er en by på Langeland med 598 indbyggere, beliggende 12 km nord for Bagenkop og 14 km syd for Rudkøbing. Byen hører til Langeland Kommune og ligger i Region Syddanmark.

Areal:
Befolkning: 598, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Humble

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Humble varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Humble og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Humble.

Her finder du mere information om byen Humble.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Humble der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Sjælland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.