Byggefirmarer i Gislinge

Annonse:
I byen Gislinge, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 11 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Gislinge, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Sjælland, helst i nærheden af Gislinge.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Gislinge, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Gislinge.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Gislinge nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Gislinge

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Gislinge, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Schouw Entreprise ApS
Ny Hagestedvej 61
4532 Gislinge


Sdc Byg
Gl. Præstebrovej 30
4532 Gislinge


TST byg Thomas Hansen
Sandbyvej 14
4532 Gislinge


Bhl Ejendom A/S
Teknikvej 6
4532 Gislinge


Sj Gislinge
Bryggerivej 5
4532 Gislinge


Hj. Montageteknik.
Teknikvej 5
4532 Gislinge


Lentzbyg
Kirsebærhaven 21
4532 Gislinge


Jj Brolægning ApS
Østre Vej 1 A
4532 Gislinge


Andreas Søborg
Bryggerivej 9
4532 Gislinge


Ok Totalservice ApS
Lærkevej 15
4532 Gislinge


A.N. Byggeservice ApS
Tranekær 25
4532 Gislinge

Annonse:

Rutevejledning til Gislinge

Gislinge er en lille stationsby på Nordvestsjælland, beliggende i Gislinge Sogn ca. 12 kilometer vest for Holbæk. Byen ligger i Holbæk Kommune og tilhører Region Sjælland. I byen findes en skole, SFO, Solsikken med vuggestue og børnehave. Herudover Dagli' Brugs, bagerforetning, slagterforretning, frisører, autoværksteder og sågar et Nimbus-værkste

Areal:
Befolkning: 1488, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Gislinge

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Gislinge varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Gislinge og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Gislinge.

Her finder du mere information om byen Gislinge.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Gislinge der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Sjælland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.