Byggefirmarer i Kettinge

Annonse:
I byen Kettinge, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 7 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Kettinge, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Sjælland, helst i nærheden af Kettinge.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Kettinge, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Kettinge.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Kettinge nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Kettinge

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Kettinge, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Nysted Bygge Entreprise
Enghavevej 5
4892 Kettinge


L. L. Byg
Kettingevej 141
4892 Kettinge


Lf Byg og Anlæg ApS
Kertevej 5
4892 Kettinge


Jens Jørgen Frederiksen
Bregningevej 27
4892 Kettinge


Flc Maskinfører IVS
Enghavevej 26
4892 Kettinge


Entreprenør Frederik Clausen
Enghavevej 26
4892 Kettinge


TJ - Management
Kettingevej 7
4892 Kettinge

Annonse:

Rutevejledning til Kettinge

Kettinge er en lille by på det sydøstlige Lolland. Byen ligger i Guldborgsund Kommune og tilhører Region Sjælland. Navnet er dannet af ordet kat og endelsen inge, og betyder "stedet med kattene". Af endelsen kan man udlede, at byen sandsynligvis stammer fra Jernalderen (før år ca. 600).

Areal:
Befolkning: 539, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Kettinge

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Kettinge varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Kettinge og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Kettinge.

Her finder du mere information om byen Kettinge.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Kettinge der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Sjælland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.