Byggefirmarer i Roskilde

Annonse:
I byen Roskilde, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 16 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Roskilde, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Sjælland, helst i nærheden af Roskilde.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Roskilde, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Roskilde.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Roskilde nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Roskilde

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Roskilde, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Mini Byg
Ensianvej 1
4000 Roskilde


Gundsø Entreprenør Forretning A/S
Langebjerg 8
4000 Roskilde


MD-El og Byg
Vestervænget 40, 2. tv.
4000 Roskilde


Dansk Boligbyg A/S
Havnevej 1, 2. sal
4000 Roskilde


Slæggerup Entreprenørforretning ApS
Slæggerupvej 104
4000 Roskilde


Hammerlund Byggeservice ApS
Engbækvej 1
4000 Roskilde


Jp Byg & Facadeisolering ApS
Stiesager 5
4000 Roskilde


Bygformat ApS
Holmevej 29
4000 Roskilde


HHT Byg A/S
Håndværkervej 10
4000 Roskilde


CD Brolægning
Muldhøjvej 3
4000 Roskilde


Entreprenørfirmaet Bo Hansen ApS
Muldhøjvej 10
4000 Roskilde


Gyldenvang Landskabs Teknik
Engbækvej 7
4000 Roskilde


Bygningskonsulenterne
Svaleøvej 14
4000 Roskilde


MR Brolægning
Øde-Hastrup-Vej 77
4000 Roskilde


Bjælkehus.nu ApS
Kongebakken 24, 2. th.
4000 Roskilde


Mads Jensen VVS ApS
Gyvelvej 7
4000 Roskilde

Annonse:

Rutevejledning til Roskilde

Roskilde ligger på Østsjælland og er en af Danmarks ældste byer, med en beliggenhed ud til den sydøstlige del af Roskilde Fjord. Den er hovedby for Roskilde Kommune midt mellem København, Ringsted, Holbæk og samtidig Danmarks 10. største by med 50.046 indbyggere. Byen tilhører Region Sjælland.

Areal:
Befolkning: 50046, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Roskilde

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Roskilde varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Roskilde og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Roskilde.

Her finder du mere information om byen Roskilde.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Roskilde der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Sjælland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.