Byggefirmarer i Snertinge

Annonse:
I byen Snertinge, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 9 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Snertinge, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Sjælland, helst i nærheden af Snertinge.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Snertinge, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Snertinge.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Snertinge nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Snertinge

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Snertinge, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

CTH Entreprise ApS
Kalundborgvej 25
4460 Snertinge


KG Byg ApS
Bjergstedvej 45
4460 Snertinge


Sejerautomation
Firhøjvej 17
4460 Snertinge


Byggeselskabet Gunner Larsen ApS
Skippingevej 38
4460 Snertinge


JK Service
Teglværksvej 2
4460 Snertinge


Thougaard Entreprise
Højgårdsvej 6
4460 Snertinge


Holst Anlæg v/Brian Holst Pedersen
Nykøbingvej 14
4460 Snertinge


A H Montage IVS
Nykøbingvej 12 B
4460 Snertinge


Pharmasphere Consulting ApS
Skippingevej 24
4460 Snertinge

Annonse:

Rutevejledning til Snertinge

Snertinge er en by på Nordvestsjælland. Snertinge er beliggende i Særslev Sogn fem kilometer vest Svinninge, to kilometer øst for Føllenslev og 20 kilometer øst for Kalundborg. Byen tilhører Kalundborg Kommune og er beliggende i Region Sjælland. Særslev Kirke ligger i byen.

Areal:
Befolkning: 937, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Snertinge

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Snertinge varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Snertinge og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Snertinge.

Her finder du mere information om byen Snertinge.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Snertinge der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Sjælland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.