Byggefirmarer i Stege

Annonse:
I byen Stege, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 21 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Stege, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Sjælland, helst i nærheden af Stege.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Stege, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Stege.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Stege nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Stege

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Stege, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

HJH Entreprise
Berberisvej 16
4780 Stege


Bygmester Palle Madsen ApS
Peter Hansens Vej 8
4780 Stege


JTM Entreprise
Østergade 9
4780 Stege


Bygningsrenovering
Vandværksbakken 10
4780 Stege


Byggefirmaet PKC A/S
Kobbelvej 35
4780 Stege


Møns Entreprenørfirma ApS
Pollerupvej 19
4780 Stege


Byggefolk Holding ApS
Plantagevej 2
4780 Stege


Sjællands Hus Byg
Opalvænget 6
4780 Stege


Hagmann Byg & Service
Nymarksvej 27 A
4780 Stege


Møns Byggefirma
Tranemosevej 2
4780 Stege


MB Reklame
Baunehøjvej 9
4780 Stege


B.R.J. Entreprise
Peter Hansens Vej 3
4780 Stege


Tegn Og Teknik
Søndre Landevej 16
4780 Stege


Mønsguld IVS
Dunhammervej 5
4780 Stege


Mønhuset ApS
Kostervej 2 B
4780 Stege


Effa v/Erik Frederiksen
Møllebrøndstræde 2, 3. sal
4780 Stege


Sine Lewis & Till Junkel
Søndersognsvej 25
4780 Stege


Øernes Dæk- & Autocenter
Baunehøjvej 9
4780 Stege


Amiga-Gruppen ApS
Udbygade 34
4780 Stege


Foders Entreprise og Haveservice
Plantagevej 1
4780 Stege


HJP Entreprice
Hagesvej 2
4780 Stege

Annonse:

Rutevejledning til Stege

Stege er hovedbyen på Møn beliggende i Stege Sogn. Byen er helt sammenvokset med Lendemarke. Bydelen ligger vest for Stege Havn adskilt ved en kort bro over det smalle sund, der samtidig er indsejlingen fra Stege Bugt til noret. Stege ligger i Vordingborg Kommune og hører til Region Sjælland.

Areal:
Befolkning: 3844, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Stege

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Stege varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Stege og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Stege.

Her finder du mere information om byen Stege.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Stege der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Sjælland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.