Byggefirmarer i Saltum

Annonse:
I byen Saltum, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 3 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Saltum, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Nordjylland, helst i nærheden af Saltum.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Saltum, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Saltum.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Saltum nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Saltum

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Saltum, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Porskær Byg ApS
Rendbækvej 75
9493 Saltum


Byggefirmaet Keld & Johs A/S
Haandværkervej 4
9493 Saltum


Mesterhuset Saltum ApS
Haandværkervej 10
9493 Saltum

Annonse:

Rutevejledning til Saltum

Saltum er en lille by i Vendsyssel med 678 indbyggere, beliggende i Saltum Sogn. Byen ligger 6 km øst fra Vesterhavet og Saltum Strand og 6 km nord for Pandrup. Fra Aalborg er afstanden til Saltum 33 km. Byen er beliggende i Region Nordjylland og hører til Jammerbugt Kommune.

Areal:
Befolkning: 678, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Saltum

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Saltum varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Saltum og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Saltum.

Her finder du mere information om byen Saltum.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Saltum der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Nordjylland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.