Byggefirmaer ­ Holse Byggeteknik ApS i Ballerup

Annonse:
Holse Byggeteknik ApS er en byggevirksomhed i Ballerup, som kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter. Eftersom priserne og tilgængeligheden af byggefirmaer ofte varierer mellem forskellige byggefirmaer i Ballerup, anbefaler vi, at du også kontakter andre virksomheder i Hovedstaden for at få de bedste tilbud, når du ønsker at leje et byggefirma.
Annonse:

Inden du tager kontakt til et byggefirma, såsom Holse Byggeteknik ApS for at tale om det aktuelle byggeprojekt er vigtigt først at overveje, hvilke type eller typer af arbejde, der skal udføres. Beslut dig på forhånd også for et budget, som du kan benytte på omkostningerne. Ved at tage kontakt med Holse Byggeteknik ApS i Ballerup, kan du få et godt billede af deres udvalg af tjenester for byggeprojekter samt deres prissætning. Da der i Ballerup er flere firmaer, der tilbyder byggeservices (f.eks. husbygning, terrassebygning eller garagebygning), anbefaler vi, at du også tager kontakt til andre byggefirmaer end Holse Byggeteknik ApS. Hvis du ikke kan findes et erfarne byggefirma i Ballerup anbefaler vi, at du leder videre blandt alle de andre byggefirmaer i Hovedstaden.

Kontaktoplysninger på byggefirmaet Holse Byggeteknik ApS i Ballerup

Nedenfor finder du adressen og telefonnummeret på byggefirmaet Holse Byggeteknik ApS i Ballerup.

Holse Byggeteknik ApS
Skovvej 139 B
2750 Ballerup
44 64 03 22

Annonse:

Rutevejledning og kort til Holse Byggeteknik ApS i Ballerup

For at finde vejen til Holse Byggeteknik ApS i Ballerup, kan du følge anvisningerne på kortet nedenforKommenterat om Holse Byggeteknik ApS i Ballerup


Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.