Byggefirmarer i Frederiksberg

Annonse:
I byen Frederiksberg, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 8 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Frederiksberg, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Hovedstaden, helst i nærheden af Frederiksberg.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Frederiksberg, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Frederiksberg.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Frederiksberg nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Frederiksberg

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Frederiksberg, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Bjarne Staal
Dronning Olgas Vej 18
2000 Frederiksberg


minaltan.dk
Nordre Fasanvej 39 B
2000 Frederiksberg


Svatek A/S
Falkoner Alle 18 B tv.
2000 Frederiksberg


Anic - Entreprise
Rolfsvej 22, 3. th.
2000 Frederiksberg


Kranfører Vikaren ApS
General Bahnsons Vej 9, 4. tv.
2000 Frederiksberg


Budomex Pl, Filial Af Budomex Sp. Z O. O., Polen
Fuglebakkevej 88, 1. sal
2000 Frederiksberg


Sbyg & Services ApS
Fuglebakkevej 88, 1. sal
2000 Frederiksberg


Visuel ApS
Dronning Olgas Vej 41
2000 Frederiksberg

Annonse:

Rutevejledning til Frederiksberg

Frederiksberg er en selvstyrende bydel i Storkøbenhavn, omkranset af Københavns Kommune på alle sider. Bydelen har 104.481 indbyggere og er med et areal på 8,7 km² den tættest befolkede kommune i Danmark.

Areal:
Befolkning: 104481, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Frederiksberg

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Frederiksberg varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Frederiksberg og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Frederiksberg.

Her finder du mere information om byen Frederiksberg.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Frederiksberg der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Hovedstaden.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.