Byggefirmarer i Virum

Annonse:
I byen Virum, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 18 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Virum, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Hovedstaden, helst i nærheden af Virum.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Virum, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Virum.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Virum nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Virum

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Virum, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

M2 Construct IVS
Kongevejen 133
2830 Virum


Din Byggepartner ApS
Snekketoften 5
2830 Virum


Eberhardt Byg
Degnebakken 21
2830 Virum


Kim Randrup Holding A/S
Virumgårdsvej 12
2830 Virum


JDN Entreprise A/S
Virumgårdsvej 12
2830 Virum


Stefan Gad Andresen
Hasselvej 13
2830 Virum


OB Byg
Frederiksdalsvej 105 A
2830 Virum


Projekt2tal
Kongsvænget 32
2830 Virum


HusCompagniet Virum
Kongevejen 153
2830 Virum


HJ Consult
Hummeltoftevej 158
2830 Virum


K/S Resireal Nsf Aarhus-Vejlby Rækkehuse
Skodsborgvej 48 A
2830 Virum


T L Byg og Renovering
Bredesvinget 27
2830 Virum


TL-Engineering
Parkvej 5
2830 Virum


Blum Tech
Furesøkrogen 8
2830 Virum


Crelene Design ApS
Furesøvej 1 A
2830 Virum


Ejendomsselskabet Gl. Køge Landevej ApS
Skodsborgvej 48 A
2830 Virum


Jujoka Invest ApS
Helsingevej 23
2830 Virum


Hans M. Barfoed
Virumvej 92 C
2830 Virum

Annonse:

Rutevejledning til Virum

Virum er en bydel i Storkøbenhavn, beliggende i Lyngby-Taarbæk Kommune, med postnummeret 2830 Virum. Virum ligger ud til Furesøen, Furesøparken, Geelskov og Mølleådalen, hvilket udgør de store landskabelige værdier i området. Kommunen har 15.200 indbyggere.

Areal:
Befolkning: 15200, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Virum

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Virum varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Virum og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Virum.

Her finder du mere information om byen Virum.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Virum der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Hovedstaden.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.