Byggefirmarer i Klampenborg

Annonse:
I byen Klampenborg, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 18 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Klampenborg, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Hovedstaden, helst i nærheden af Klampenborg.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Klampenborg, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Klampenborg.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Klampenborg nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Klampenborg

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Klampenborg, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Reel Byg ApS
Springforbivej 4
2930 Klampenborg


Hanso ApS
Emiliekildevej 41
2930 Klampenborg


Murer- & Entreprenørfirmaet Søren Jensen A/S
Damgårdsvej 16
2930 Klampenborg


Stage Byg
Lorentzensvej 5, 1. th.
2930 Klampenborg


Distreal 3 Copenhagen ApS
Springforbivej 4
2930 Klampenborg


Ksh Systems Int
Schimmelmanns Have 3
2930 Klampenborg


Classical Orangerier ApS
Dyrehavevej 10
2930 Klampenborg


Palæerne ApS
Strandvejen 724
2930 Klampenborg


Scandinavia Maison ApS
Sølystvej 17
2930 Klampenborg


N.G. Totalentreprise ApS
Taarbækdalsvej 3 D
2930 Klampenborg


Nrep Copenhagen Residential Fund 1k/S
Springforbivej 4
2930 Klampenborg


Alto
Taarbæk Strandvej 42
2930 Klampenborg


D&D Contracting ApS
Taarbæk Strandvej 65
2930 Klampenborg


Efterskolevej 10 ApS
Strandvejen 327
2930 Klampenborg


Nrep Development Fund 1 K/S
Springforbivej 4
2930 Klampenborg


Frk 1 ApS
Strandvejen 668
2930 Klampenborg


Urban Rigger ApS
Strandvejen 337, 1. sal
2930 Klampenborg


Vi Bygger Dit Hjem IVS
Christiansholmsvej 36
2930 Klampenborg

Annonse:

Rutevejledning til Klampenborg

Klampenborg er en nordlig bydel i Storkøbenhavn beliggende ved Øresund mellem Taarbæk og Skovshoved tæt op ad Dyrehavsbakken med den røde Klampenborgport. Bydelen ligger i Gentofte Kommune med 75.350 indbyggere.

Areal:
Befolkning: 75350, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Klampenborg

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Klampenborg varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Klampenborg og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Klampenborg.

Her finder du mere information om byen Klampenborg.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Klampenborg der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Hovedstaden.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.