Byggefirmarer i Struer

Annonse:
I byen Struer, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 20 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Struer, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Midtjylland, helst i nærheden af Struer.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Struer, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Struer.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Struer nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Struer

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Struer, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Johns Tømrerfirma
Damgårdsvej 12
7600 Struer


Heimose Byg
Vesterkærvej 4
7600 Struer


Tømrerfirmaet Ib Petersen ApS
Grønnevej 8
7600 Struer


Saugmann Byg
Bredgade Vest 4
7600 Struer


Vest Consult
Strandbjerggårdvej 1
7600 Struer


Ivan Bastrup Jakobsen ApS
Lindtorpvej 1
7600 Struer


Entreprenørfirma Ivan Jakobsen A/S
Farvervej 13
7600 Struer


Peder M. Larsen Entreprenørfirma
Oddesundvej 22
7600 Struer


Hvidberg A/S
Industrivej 18
7600 Struer


Pbj Miljø Struer ApS
Energivej 3
7600 Struer


PBJ Miljø A/S
Energivej 3
7600 Struer


Tømrerfirmaet Hans Jensen v/Lars Hoffmann Jensen
Gørtlervej 2
7600 Struer


Ingolf Jakobsen Entreprenør A/S
Aspvej 37
7600 Struer


Radius Byg A/S
Strandbjerggårdvej 4 B
7600 Struer


ØK Byg
Lucernemarken 26
7600 Struer


Resen Byg, v/ Brian Jensen
Præstevej 10
7600 Struer


Struer Byggecenter ApS
Lundgaardsparken 106
7600 Struer


K. Andersen Byg & Service
Kærvænget 13
7600 Struer


Wellmax
Vilhelmsborgvej 24
7600 Struer


Claus C. Carstensen
Langergårdvej 2
7600 Struer

Annonse:

Rutevejledning til Struer

Struer er en stationsby og købstad i det nordlige Vestjylland med 10.415 indbyggere, beliggende i Struer Sogn og samtidig hovedby i Struer Kommune, der ligger i Region Midtjylland.

Areal:
Befolkning: 10415, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Struer

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Struer varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Struer og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Struer.

Her finder du mere information om byen Struer.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Struer der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Midtjylland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.