Byggefirmarer i Hals

Annonse:
I byen Hals, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 15 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Hals, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Nordjylland, helst i nærheden af Hals.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Hals, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Hals.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Hals nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Hals

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Hals, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Byggefirmaet Brink & Mølgaard ApS
Aalborgvej 134
9370 Hals


Byggemand-Knudsen ApS
Rughaven 50
9370 Hals


FN Byg Hals ApS
Skovshoved 9
9370 Hals


Kurt Christensen
Aalborgvej 113
9370 Hals


Haubro Byg ApS
Rimmervej 46
9370 Hals


Vejgaard Byg
Bygmestervej 23
9370 Hals


Hvorvarp Hus og Byg
Strandvejen 146
9370 Hals


CM Service
Aalborgvej 125
9370 Hals


Marcussen Consulting ApS
Sønderskovvej 142
9370 Hals


Emilato ApS
Bisnapkratvej 3
9370 Hals


R2 Huse ApS
Lindevej 5
9370 Hals


Nedbrydning Nord IVS
Houvej 166
9370 Hals


Lm Maskinstation ApS
Houvej 166
9370 Hals


Jn Entreprise Nord ApS
Mølholtvej 7
9370 Hals


Ulsted Entreprenørforretning ApS
Købmagergade 53
9370 Hals

Annonse:

Rutevejledning til Hals

Hals er en mindre havne- og turistby i Vendsyssel med 2.483 indbyggere, beliggende i Hals Sogn ved Limfjordens udmunding i Kattegat, 31 kilometer øst for Aalborg og syv kilometer syd for nærmeste by Hou.

Areal:
Befolkning: 2483, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Hals

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Hals varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Hals og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Hals.

Her finder du mere information om byen Hals.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Hals der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Nordjylland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.