Byggefirmarer i Middelfart

Annonse:
I byen Middelfart, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 10 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Middelfart, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Sjælland, helst i nærheden af Middelfart.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Middelfart, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Middelfart.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Middelfart nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Middelfart

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Middelfart, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Kebyg ApS
Nygade 5
5500 Middelfart


Gjerlev A/S
Fuglebakken 12
5500 Middelfart


H. N Fuge Teknik
Hovedvejen 122
5500 Middelfart


Strib-Middelfart Entreprenørforretning A/S
Langelandsvej 22 A
5500 Middelfart


Voreshjem A/S
Provstskovvej 30
5500 Middelfart


Arkil Fundering A/S
Værkstedsvej 9
5500 Middelfart


Jok af 2010 ApS
Teglgårdsparken 101
5500 Middelfart


Gade-byg
Solsortevej 17
5500 Middelfart


Byggefirmaet Thomas Nielsen
Borgvænget 16
5500 Middelfart


Minis træ & byg
Møllebakken 40
5500 Middelfart

Annonse:

Rutevejledning til Middelfart

Middelfart er en købstad på Fyn, med 15.044 indbyggere. Byen ligger i Middelfart Kommune og hører til Region Syddanmark. Det gamle navn Melfar betyder "farvandet man rejser mellem" eller "den mellemste overfart" og henviser dermed til færgetrafikken mellem Jylland og Fyn.

Areal:
Befolkning: 15044, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Middelfart

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Middelfart varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Middelfart og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Middelfart.

Her finder du mere information om byen Middelfart.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Middelfart der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Sjælland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.