Byggefirmarer i Langeskov

Annonse:
I byen Langeskov, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 14 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Langeskov, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Sjælland, helst i nærheden af Langeskov.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Langeskov, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Langeskov.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Langeskov nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Langeskov

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Langeskov, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Krusebyg ApS
Brabækvænget 6
5550 Langeskov


Bolii A/S
Industrivej 22
5550 Langeskov


Rectus Byg IVS
Kirkestræde 3
5550 Langeskov


Cordes & Milling Byg ApS
Rønninge Bygade 38 F
5550 Langeskov


TC Tag rens
Dalkær 1
5550 Langeskov


Ebbe Henning Rasmussen
Industrivej 25
5550 Langeskov


Villa Design ApS
Birkevej 21
5550 Langeskov


Teknik Værkstedet/ Kurt Pedersen
Skovvang 4
5550 Langeskov


Invent
Odensevej 43
5550 Langeskov


Ebbe H. Rasmussen
Industrivej 25
5550 Langeskov


Fynsk Montage ApS
Håndværkervej 18
5550 Langeskov


Ejendomsselskabet IV 10 ApS
Søbrinken 9
5550 Langeskov


Martedal
Hvileholmsvej 39
5550 Langeskov


BD Entreprise
Gl. Skiftemose 4
5550 Langeskov

Annonse:

Rutevejledning til Langeskov

Langeskov er en by på det østlige Fyn med 4.028 indbyggere, beliggende ca. halvvejs mellem Odense og Nyborg i Birkende Sogn. Den ligger i Kerteminde Kommune og tilhører Region Syddanmark. Før kommunalreformen i 2007 var Langeskov hovedby i Langeskov Kommune.

Areal:
Befolkning: 4028, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Langeskov

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Langeskov varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Langeskov og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Langeskov.

Her finder du mere information om byen Langeskov.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Langeskov der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Sjælland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.