Byggefirmarer i Grevinge

Annonse:
I byen Grevinge, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 19 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Grevinge, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Sjælland, helst i nærheden af Grevinge.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Grevinge, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Grevinge.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Grevinge nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Grevinge

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Grevinge, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Claus Lomholt
Grevinge Bakker 1
4571 Grevinge


Michael Jessen
Engelstrupvej 2
4571 Grevinge


BG Byg
Grevinge Bakker 9
4571 Grevinge


TT Mobilkran A/S
Nykøbingvej 190
4571 Grevinge


Grevinge Totalbyg IVS
Lyngtoften 14
4571 Grevinge


J. J. Totalbyg IVS
Fjordblink 2
4571 Grevinge


Møllebygger Michael John Jensen ApS
Sneglerup Møllevej 7
4571 Grevinge


Woodcom I/S
Ringtoften 5
4571 Grevinge


Ktj Service v/ Kurt T. Jensen
Egebjergvej 333
4571 Grevinge


Peter Ølgaard ApS
Sneglerupvej 24
4571 Grevinge


T.H. Entreprise v/ Thomas Østergård Hansen
Ny Holbækvej 16
4571 Grevinge


TMD Anlæg og Erhvervsservice
Egemosevej 42
4571 Grevinge


Smed & Entreprenør
Egebjergvej 337
4571 Grevinge


Jj Byg Og Mal
Skolevænget 6
4571 Grevinge


Rea Byg ApS
Peder Bangsvej 3
4571 Grevinge


Hans Kromann
Egebjergvej 329
4571 Grevinge


C Byg-Service ApS
Smidsbjergvej 1
4571 Grevinge


Din Entreprenør
Prejlerupvej 20
4571 Grevinge


Fundabyg S.M.B.A.
Fjordblink 2
4571 Grevinge

Annonse:

Rutevejledning til Grevinge

Grevinge er en stationsby på Nordvestsjælland, beliggende i Grevinge Sogn ca. 20 kilometer nordvest for Holbæk. Byen befinder sig i Odsherred Kommune og tilhører Region Sjælland. I Grevinge findes to levnedsmiddelforhandlere, en brugs og en bager. Tidligere var der et hotel at finde i byen, ligesom der var alt fra urmager til sadelmager og bank.

Areal:
Befolkning: 631, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Grevinge

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Grevinge varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Grevinge og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Grevinge.

Her finder du mere information om byen Grevinge.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Grevinge der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Sjælland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.