Byggefirmarer i Lynge

Annonse:
I byen Lynge, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 17 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Lynge, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Sjælland, helst i nærheden af Lynge.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Lynge, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Lynge.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Lynge nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Lynge

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Lynge, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

V.B. Byggeindustri A/S
Vrålyngen 4
3540 Lynge


Nedrivningsaktieselskabet J Jensen A/S
Højlundevej 8
3540 Lynge


CMP Nedrivning A/S
Højlundevej 8
3540 Lynge


Allerød Entreprenøren ApS
Vassingerød Bygade 46
3540 Lynge


V. Lindenbergs Eftf. ApS
Lyngevej 228
3540 Lynge


Nature Play ApS
Kollerødvej 71
3540 Lynge


Pedersen & Niemann I/S
Damhøjvej 12
3540 Lynge


Anlægsaktieselskabet J. Jensen
Højlundevej 8
3540 Lynge


Arne Hansens Eftf ApS
Lystrupvej 3
3540 Lynge


JCC Entreprise
Lynge Bygade 31 C
3540 Lynge


Stig Pedersen Byg ApS
Rosenlundvej 11
3540 Lynge


M P Service
Nørre-Herlevvej 3
3540 Lynge


Jonas Thomsen Tække- og Tømrermester ApS
Nøglegårdsvej 13
3540 Lynge


Mh Entreprenøren
Rønnebakken 11
3540 Lynge


3Develop
Degneholmen 1
3540 Lynge


Penon Invest ApS
Nymøllevej 6
3540 Lynge


Furesø Byggeentreprise ApS
Nøglegårdsvej 13
3540 Lynge

Annonse:

Rutevejledning til Lynge

Lynge er en landsby i Sydvestsjælland. Lynge er beliggende to kilometer syd for Frederiksberg, fire kilometer syd for Sorø og 21 kilometer øst for Slagelse. Byen tilhører Sorø Kommune og er beliggende i Lynge Sogn. Lynge Kirke ligger i byen.

Areal:
Befolkning: 205, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Lynge

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Lynge varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Lynge og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Lynge.

Her finder du mere information om byen Lynge.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Lynge der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Sjælland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.