Byggefirmarer i Stenlille

Annonse:
I byen Stenlille, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 19 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Stenlille, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Sjælland, helst i nærheden af Stenlille.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Stenlille, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Stenlille.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Stenlille nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Stenlille

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Stenlille, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Stenlille Hegn og Legepladsudstyr ApS
Banevænget 7
4295 Stenlille


Po Byg Og Montage
Orebovej 34 B
4295 Stenlille


Sparre Byg
Bakketorvet 6
4295 Stenlille


Bertelsen Byg
Granbakkevej 31
4295 Stenlille


Max Byg
Sorøvej 92
4295 Stenlille


LBN Byg ApS
Kirkevej 3
4295 Stenlille


LJ Byg
Veddevej 29
4295 Stenlille


Vestegnens malerservice v/Thomas Lind
Sværdsholtevej 3, st. tv.
4295 Stenlille


Ml Vandtek ApS
Stenlillevej 11
4295 Stenlille


J.W. Belægning
Vedde Byvej 31
4295 Stenlille


Dansk Tømrer Håndværk
Lårupvej 18
4295 Stenlille


Kf Brolægning ApS
Ostrupvej 19
4295 Stenlille


Svend Haakonsen
Veddevej 49
4295 Stenlille


Frank Jørgensen
Granbakkevej 5
4295 Stenlille


Kærlingebrogård A/S
Vedde Byvej 41 B
4295 Stenlille


Snoopz
Assentorpvej 6
4295 Stenlille


Falkenberg entreprise
Elmevej 4
4295 Stenlille


J.N. Brolæggerentreprise
Bakkevej 27
4295 Stenlille


H.J Belægning
Risagervej 2
4295 Stenlille

Annonse:

Rutevejledning til Stenlille

Stenlille ligger på Sydvestsjælland og er en stationsby beliggende på Tølløsebanen. Byen befinder sig i Sorø Kommune og tilhører Region Sjælland. Den var indtil 2007 hovedby i den nu nedlagte Stenlille Kommune. Sorø Bibliotek består af tre lokalbiblioteker, hvoraf det ene ligger i Stenlille.

Areal:
Befolkning: 2074, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Stenlille

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Stenlille varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Stenlille og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Stenlille.

Her finder du mere information om byen Stenlille.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Stenlille der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Sjælland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.