Byggefirmarer i Slangerup

Annonse:
I byen Slangerup, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 10 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Slangerup, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Hovedstaden, helst i nærheden af Slangerup.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Slangerup, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Slangerup.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Slangerup nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Slangerup

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Slangerup, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Wilstrupbyg
Tulipanvej 22
3550 Slangerup


Slangerup Entreprenørfirma A/S
Banegraven 26
3550 Slangerup


Bøj Petersens Eftf.
Tornebakke 1
3550 Slangerup


Entreprenør & Anlæg Dan Jørgensen A/S
Bøllemosevej 24
3550 Slangerup


Strøbjerg Byg ApS
Slangerupvej 10 A
3550 Slangerup


Jk Solution Aps
Industrivej 21
3550 Slangerup


Porsdal & Nielsen ApS
Hauge Møllevej 4
3550 Slangerup


FA Byg
Roskildevej 19 A
3550 Slangerup


RL BYG
Jernbanevej 1
3550 Slangerup


Byggefirmaet Pilevang ApS
Pilevangen 2
3550 Slangerup

Annonse:

Rutevejledning til Slangerup

langerup er en by i Nordsjælland med 6.801 indbyggere. Byen ligger i Frederikssund Kommune og tilhører Region Hovedstaden. Tidligere var Slangerup købstad.

Areal:
Befolkning: 6801, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Slangerup

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Slangerup varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Slangerup og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Slangerup.

Her finder du mere information om byen Slangerup.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Slangerup der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Hovedstaden.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.