Byggefirmarer i Barrit

Annonse:
I byen Barrit, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 6 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Barrit, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Midtjylland, helst i nærheden af Barrit.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Barrit, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Barrit.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Barrit nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Barrit

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Barrit, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Jimmi Dyrby Gregersen
Surmosevej 19
7150 Barrit


Utofts Entreprenørforretning ApS
Barrit Langgade 1
7150 Barrit


Breth Entreprenørforretning ApS
Skerrildgårdvej 10
7150 Barrit


Jens Gram Petersson
Surmosevej 13
7150 Barrit


Team Nielsen
Barrit Langgade 142
7150 Barrit


Randskovhus Anlæg v/G. Eskesen
Randvej 7
7150 Barrit

Annonse:

Rutevejledning til Barrit

Barrit er en lille by i Østjylland med 808 indbyggere. Barrit er beliggende i Barrit Sogn otte kilometer vest for Juelsminde, 26 kilometer øst for Vejle og 23 kilometer syd for Horsens. Byen tilhører Hedensted Kommune og er beliggende i Region Midtjylland.

Areal:
Befolkning: 808, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Barrit

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Barrit varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Barrit og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Barrit.

Her finder du mere information om byen Barrit.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Barrit der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Midtjylland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.