Byggefirmarer i Lemming

Annonse:
I byen Lemming, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 13 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Lemming, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Midtjylland, helst i nærheden af Lemming.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Lemming, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Lemming.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Lemming nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Lemming

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Lemming, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

L & J Byg ApS
Østerbyvej 32
8632 Lemming


MkJ Byg og Anlæg
Lemming Skolevej 3
8632 Lemming


Kls Byg ApS
Holmmøllevej 26
8632 Lemming


Lemming Hegn
Østerbyvej 23
8632 Lemming


Jp Lemming Holding ApS
Østerbyvej 21
8632 Lemming


Høgdal Entreprenør I/S
Høgdalvej 16
8632 Lemming


Entreprenørfirmaet Graversgaard A/S
Lemming Vesterbyvej 44
8632 Lemming


S.B. Handel og Flisebelægning
Holmmøllevej 1
8632 Lemming


Niels Møller
Høgdalvej 16
8632 Lemming


Preben Nygaard Kristensen
Ebstrupvej 19
8632 Lemming


HC Vandteknik
Lemming Brovej 15
8632 Lemming


Osinvent
Allingvej 3
8632 Lemming


Jk Entreprenørfirma
Høgdalvej 38
8632 Lemming

Annonse:

Rutevejledning til Lemming

Lemming er en by i Midtjylland med 318 indbyggere, beliggende 5 km nordøst for Skægkær, 11 km sydøst for Kjellerup og 9 km nord for Silkeborg. Byen hører til Silkeborg Kommune og ligger i Region Midtjylland.

Areal:
Befolkning: 318, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Lemming

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Lemming varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Lemming og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Lemming.

Her finder du mere information om byen Lemming.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Lemming der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Midtjylland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.