Byggefirmarer i Havdrup

Annonse:
I byen Havdrup, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 22 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Havdrup, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Sjælland, helst i nærheden af Havdrup.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Havdrup, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Havdrup.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Havdrup nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Havdrup

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Havdrup, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

HSS Bygningsentreprise
Ravnevænget 6
4622 Havdrup


LT Totalentreprise & Maskinudlejning A/S
Roskildevej 18
4622 Havdrup


Lars Erik Larsen
Tyreengen 3
4622 Havdrup


Centrum Entreprise ApS
Ramsølillevejen 33
4622 Havdrup


L. B. Byg og Service
Skolevænget 22
4622 Havdrup


S. B. Byg
Krogstræde 5
4622 Havdrup


Rozmus Byg Service
Lille Havdrupvej 9
4622 Havdrup


Psh Byg ApS
Tykmosevej 33
4622 Havdrup


BS Byg
Skolevej 48
4622 Havdrup


S. R. Beton Service ApS
Nylandsvej 1
4622 Havdrup


Hg Danaid ApS
Lille Havdrupvej 5
4622 Havdrup


Hss Bygningsentreprise ApS
Ravnevænget 6
4622 Havdrup


brolægger flint-sten
Sallevvej 27
4622 Havdrup


M F Byg og Transport ApS
Pilevænget 7
4622 Havdrup


Entreprenør Bent Nielsen
Ulvelunden 23
4622 Havdrup


BK Entreprise ApS
Ramsøvejen 44 A
4622 Havdrup


Multi-Service Hus Og Have ApS
Skovvej 36
4622 Havdrup


IsoByg ApS
Rørvænget 11
4622 Havdrup


Rossen Engineering
Svenstrupvang 15
4622 Havdrup


Konsulent Henrik Hansen
Vænget 12
4622 Havdrup


Scan Byg ApS
Ørstedvej 4
4622 Havdrup


Hans Åge Nielsen
Tykmosevej 37
4622 Havdrup

Annonse:

Rutevejledning til Havdrup

Havdrup er en stationsby på Østsjælland i Havdrup Sogn mellem Roskilde og Køge. Byen ligger ved jernbanelinien Lille Syd. Havdrup hører til Solrød Kommune i Region Sjælland. I Havdrup er der en folkeskole, Havdrup Skole. Der er ca. 530 elever på skolen. Havdrup Kirke ligger i den lille landsby Gammel Havdrup ca. 3 km øst for stationsbyen.

Areal:
Befolkning: 4085, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Havdrup

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Havdrup varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Havdrup og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Havdrup.

Her finder du mere information om byen Havdrup.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Havdrup der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Sjælland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.