Byggefirmarer i Holstebro

Annonse:
I byen Holstebro, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 14 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Holstebro, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Midtjylland, helst i nærheden af Holstebro.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Holstebro, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Holstebro.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Holstebro nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Holstebro

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Holstebro, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Moca Byg ApS
Runestaven 10
7500 Holstebro


Tømrer- og murerrfirmaet Jensen og Jensen
Banevænget 22
7500 Holstebro


Vejløs Byggeforretning ApS Tømrer & Snedker
Lavhedevej 30
7500 Holstebro


Multi Bolig Byg
Mosebyvej 14
7500 Holstebro


Helgesen Byg
Nordsvinget 4 B
7500 Holstebro


Ken Montage Og Vvs
Idomlundvej 2 B
7500 Holstebro


JPN Fliser v/Jens Peder Nielsen
Gl Struervej 32 A
7500 Holstebro


Dansk Ejendom A/S
Niels Kjeldsens Vej 23
7500 Holstebro


Entreprenørfirmaet Markussen I/S
Hogagervej 4
7500 Holstebro


Claus Ørts Byg ApS
Frugthaverne 36
7500 Holstebro


Kaj Bech A/S
Mads Bjerres Vej 7
7500 Holstebro


Gråkjær A/S
Fabersvej 15
7500 Holstebro


Davidsen Brolæggerfirma ApS
Thorshammer 95
7500 Holstebro


Outer A/S
Rasmus Færchs Vej 17
7500 Holstebro

Annonse:

Rutevejledning til Holstebro

Holstebro er en by i det nordlige Vestjylland og er med sine 35.392 indbyggere den største by i Holstebro Kommune. Byen ligger ved Storå og er en betydelig handelsby med et net af gågader, heriblandt Danmarks ældste permanente gågade (anlagt 1963), som er strækningen fra Store Torv til Brotorvet.

Areal:
Befolkning: 35392, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Holstebro

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Holstebro varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Holstebro og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Holstebro.

Her finder du mere information om byen Holstebro.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Holstebro der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Midtjylland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.