Byggefirmarer i Ikast

Annonse:
I byen Ikast, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 22 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Ikast, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Midtjylland, helst i nærheden af Ikast.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Ikast, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Ikast.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Ikast nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Ikast

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Ikast, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

KB Anlæg- & Belægning
Feldbakvej 1 A
7430 Ikast


Marius Christensen & Sønner A/S
Nørregade 73
7430 Ikast


Brdr. Christensen, Ikast A/S
Industrivej 1
7430 Ikast


C.I. - Byg ApS
Kirkegade 55
7430 Ikast


Midtjyllands Diamantskæring A/S
Lene Haus Vej 17
7430 Ikast


Mobil Sandblæsning
Rømersvej 7 - 9
7430 Ikast


A. S. Facader Aktieselskab
Smedevej 14
7430 Ikast


Icopal Entreprise Midt A/S
Nygade 19
7430 Ikast


Sylan AS
E Christensens Vej 90
7430 Ikast


Kjargaard Byg A/S
Sundsvej 24
7430 Ikast


Klimahuse A/S
Lene Haus Vej 15
7430 Ikast


Dobbelthuse ApS
Lene Haus Vej 15
7430 Ikast


Ihouse Group A/S
Lene Haus Vej 15
7430 Ikast


Meineche Byggeri & Ejendomme
Rømersvej 48
7430 Ikast


Medbyggeren
Nygade 56
7430 Ikast


CB Byg
Ved Diget 7
7430 Ikast


Bygge Partneren ApS
Vesterhåb 47
7430 Ikast


Thl Ejendomme ApS
Siriusvej 17
7430 Ikast


Kjær 4you ApS
Kirkegade 36
7430 Ikast


Midtjysk Håndoplæg ApS
Saturnvej 1
7430 Ikast


2i Ejendomme A/S
Lene Haus Vej 21
7430 Ikast


Lund v/Freddy Lund
Tranevej 90
7430 Ikast

Annonse:

Rutevejledning til Ikast

Ikast er en ældre stationsby i Midtjylland, beliggende i den nordlige ende af Ikast-Brande Kommune. Byen har 15.318 indbyggere og ligger i Ikast Sogn i Region Midtjylland.

Areal:
Befolkning: 15318, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Ikast

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Ikast varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Ikast og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Ikast.

Her finder du mere information om byen Ikast.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Ikast der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Midtjylland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.