Byggefirmarer i Strandby

Annonse:
I byen Strandby, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 7 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Strandby, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Nordjylland, helst i nærheden af Strandby.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Strandby, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Strandby.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Strandby nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Strandby

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Strandby, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Nordstrand Byg ApS
Gøgeurtvej 23
9970 Strandby


Strandby Tømrer & Fugeteknik V. Lars Nielsen
Valmuevej 18
9970 Strandby


TK Byg & Gulv ApS
Jernbanevej 19
9970 Strandby


Højmark Byg Og Anlæg
Strandbyvej 77
9970 Strandby


A Lund Byg
Ranunkelvej 3
9970 Strandby


Elling Maskinstation
Kvisselvej 48
9970 Strandby


Strandby Varmeværk Energirådgivning ApS
Ravmarken 8
9970 Strandby

Annonse:

Rutevejledning til Strandby

Strandby er en lille fiskerby i Vendsyssel med 2.292 indbyggere, beliggende i Frederikshavn Kommune og hører til Region Nordjylland.

Areal:
Befolkning: 2292, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Strandby

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Strandby varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Strandby og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Strandby.

Her finder du mere information om byen Strandby.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Strandby der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Nordjylland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.